Використання соціальних мереж в умовах збройного протистояння: виклики та загрози для України - Леонов, Олександр Сергійович (Протидія дезінформації в умовах російської агресії проти України: виклики і перспективи: тези доп. учасників міжн. наук.-практ. конф. (Анн-Арбор - Харків, 12-13 груд. 2023 р.), 2023)
The study examines the hybrid component of the confrontation between Ukraine and Russia. It was determined that social networks and the use of artificial intelligence play a key role in the process of information influence.