Морально-етичні принципи як підґрунтя формування доброчесності працівників суду і правоохоронних органів - Голубов, Артем Євгенович (Правова доктрина, правоутворення та правозастосування: проблеми зв’язку та шляхи розвитку : тези доп. учасників ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (Харків, 10 груд. 2024 р.), 2024)