Вплив дезінформації на аудиторську діяльність та можливі наслідки для підприємств від втручання РФ в інформаційний простір - Волох, Анна Сергіївна (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників X Міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 25 трав. 2025 р.), 2025)
The main areas of influence of disinformation from the aggressor country on public life are considered. The main focus is on the impact of disinformation attacks on the audit and reputational consequences for enterprises.